Trerättersmeny

Våra trerättersmenyer måste förbeställas minst sju dagar innan, minimum sällskap 20 personer. Tillsammans tar vi fram ett passande dryckespaket till de olika menyerna.
Kontakta oss på 018 - 135709

MENY I

Teaterbarens skagen

serveras på smörstekt bröd med löjrom och picklad rödlök


Oxfilétournedos

med potatisgratäng, rödvinssås, haricots verts och saltbakade cocktailtomater


Äppelkaka

serveras med tonkagrädde och äppelkompott

   475 kr pp

MENY II

Chevre

Timjan- och rosmarinbakad chevre med honung. Serveras med ljumma betor, ruccola och valnötter

Halstrad röding

 med rotselleripuré och cognacsspetsad vitvinssås, bakad fänkål samt smörrostad broccoli

Kladdkaka

serveras med lingoncoulis och färskostcreme

  385 kr pp

MENY III

Carpaccio

på ölgravad biff, serveras med västerbottenost, rågsmulor, krasse och rödlöksvinägrett

Smörstekt gös

serveras med handskalade räkor, pepparrot, bakat lantägg samt smör- och timjansbakde morötter och citroncreme

Pannacotta

på bourbonvanilj och xanté. Serveras med kanelkryddad päronkompott

  435 kr pp